IAşI 的 Wizz Air 2 年 / 第 2 架飛機,7 條新航線

Wizz Air lansează XNUMX noi rute odată cu aniversarea a doi ani de la inaugurarea bazei din Iași și cu alocarea celei de-a doua aeronave în flota locală. Al doilea Airbus AXNUMX cu XNUMX de locuri va asigura operațiunile pentru cele mai noi rute din Iași spre Billund, Bruxelles Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Malmo, Paris Beauvais și Salonic.

0 618

Totodată, Wizz Air va crește frecvențele pe XNUMX destinații populare: Milano Bergamo și Tel-Aviv. În total, programul WIZZ va include XNUMX de zboruri săptămânale adiționale cu plecare din Iași.

Concomintent cu începerea celor XNUMX noi rute, operațiunile WIZZ de la baza locală cresc cu XNUMX% în XNUMX. Includ XNUMX de locuri la vânzare, spre XNUMX destinații în XNUMX țări. Tarifele ce încep de la doar XNUMX de lei/segment.

XNUMX ani de Wizz Air la IAȘI

Investițiile totale în baza din Iași depășesc XNUMX de milioane de dolari (costul aeronavelor alocate). Wizz susține în continuare piața locală de forță de muncă. Compania are o echipă locală formată din peste XNUMX de profesioniști în aviație, iar operațiunile sale facilitează peste XNUMX de locuri de muncă în sectoare tangențiale.

În primele șase luni din XNUMX, mai mult de XNUMX de pasageri din Iași au călătorit la bordul aeronavelor companiei. A fost înregistrată o creștere de XNUMX% față de aceeași perioadă a anului trecut. Este o creștere care indică cererea tot mai mare pentru serviciile WIZZ și tarifele sale scăzute.

A XNUMX-a aeronavă, XNUMX rute noi

RUTE NOI WIZZ AIR DIN IAȘI

目的地 營業日 開始日期 價格從**
Malmö, Suedia 週二、週四、週六 七月7 2018 RON 99 / 19,99 歐元
法國巴黎博韋 週二、週四、週六 七月11 2018 RON 129 / 29,99 歐元
德國多特蒙德 週二、週四、週六 七月7 2018 RON 104 / 22,49 歐元
Salonic, Grecia 週二、週四、週六 七月7 2018 RON 69 / 14,99 歐元
Billund, Denemarca 週一周五 七月9 2018 RON 179 / 39,99 歐元
Eindhoven, Olanda 週三、週日 七月8 2018 RON 109 / 24,99 歐元
Bruxelles Charleroi, Belgia 週四、週日 七月8 2018 RON 119 / 27,49 歐元

FRECVENȚE CRESCUTE

目的地 每週航班
米蘭貝加莫 4 個中的 3 個
特拉維夫 3 個中的 2 個

Wizz Air este unul dintre cei mai mari operatori aerieni din România. Oferă XNUMX de rute către XNUMX de țări (inclusiv zborul intern București – Cluj-Napoca), în toată Europa, de la zece aeroporturi locale.

În XNUMX, XNUMX de noi rute au fost deja anunțate din România, spre destinații populare precum Atena din București și Cluj-Napoca, Nisa, Lyon sau Malmo și Salonic din Iași.

Wizz Air operează de pe zece aeroporturi din România cu o flotă formată din XNUMX de aeronave, inclusiv XNUMX Airbus AXNUMX noi și ultra-eficiente, cu XNUMX de locuri, și o echipă formată în prezent din mai mult de XNUMX de angajați locali.

發表評論

您的電子郵件地址將不會被發表。