布加勒斯特 - 巴塞爾(瑞士)和布加勒斯特 - 紐倫堡與 Wizz Air,26 年 2014 月 XNUMX 日

1 685

Wizz Air anunţă extinderea în România. Compania va opera, pentru prima dată, cu XNUMX aeronave din Bucureşti, în timpul sezonului de iarnă. În plus faţă de aceste evoluţii pe piaţa locală, Wizz Air va adăuga şi XNUMX noi servicii: Cluj-Napoca – Nürnberg de la XNUMX octombrie, Bucureşti – Basel (Elveţia)Bucureşti – Nürnberg, de la sfârşitul aceleiaşi luni, toate cu o frecvenţă de două ori pe săptămănă.


Nürnberg, cea mai nouă destinaţie pe harta Wizz Air, al doilea oraş ca mărime din Bavaria şi locul de origine al tradiţionalelor produse din turtă dulce (Lebkuchen), al cârnaţilor şi al jucăriilor lucrate manual, devine acum direct accesibil la tarife mici din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Cu aceste XNUMX noi servicii, Wizz Air oferă acum XNUMX de rute din România, către XNUMX de destinaţii. Compania anunţă, în plus, creşterea frecvenţa celor mai populare rute. Londra Luton este acum accesibilă cu XNUMX zboruri săptămânale din Cluj – Napoca şi XNUMX de zboruri săptămânale din Bucureşti. De asemenea, populara rută Bucureşti-Malaga nu mai este cursă sezonieră, iar datorită cererii devine disponibilă pe durata întregului an.

Cu doar o săptămână în urmă, Wizz Air inaugura o nouă rută, Sibiu – Londra. Expansiunea puternică din România are potenţialul să stimuleze piaţa muncii în domeniul aviaţiei şi al turismului, mai mulţi vizitatori putând acum călători la tarife mici.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA:

路線 從...開始 價格從**
Bucureşti – Nürnberg Joi; Duminică 26 - 10月 沒有人
Bucureşti – Basel 週三; 星期日 26 - 10月 沒有人
克盧日-納波卡 - 紐倫堡 週三; 星期日 1 - 10月 沒有人

增加最受歡迎的 WIZZ 航線的頻率

路線 每週航班
Bucureşti – London Luton 從 14 到 20
Bucureşti – Malaga XNUMX zbor săptămânal în timpul iernii
Cluj-Napoca – London Luton 從 7 到 9

 

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat:”Anunţul de astăzi subliniază angajamentul nostru faţă de România. Cu cele trei noi servicii punem acum la dispoziţie XNUMX de rute internaţionale din XNUMX aeroporturi din România. Noile zboruri către Nuremberg din Bucureşti şi Cluj-Napoca oferă oportunitatea perfectă pentru o scurtă vacanţă la tarife cu adevărat accesibile, combinate cu o experienţă de călătorie excelentă. Sperăm că noile noastre rute vor fi bine primite de către clienţi şi că vor avea efecte pozitive în aviaţie şi turism, având în vedere tarifele mici disponibile către România”.

發表評論

您的電子郵件地址將不會被發表。