Café Viena at Beans & Dots / 奧地利航空將維也納帶到布加勒斯特

0 593

Pentru o săptămână, între XNUMX și XNUMX decembrie, Austrian Airlines promovează Viena prin cultura cafelei vieneze, în cadrul pop upcafe-ului “Café Viena”, deschis la Beans&Dots.

Cafe Viena la Bucuresti
Café Viena la Beans&Dots

Din XNUMX, cafenelele tradiționale vieneze au intrat în patrimoniul UNESCO. O parte din această moștenire culturală este proiectată și la București, în spațiul specialamenajat la Beans&Dots.

Interacțiunea cu cafeaua vieneză a pasagerilor Austrian Airlines începe încă de la bordul aeronavelor. Cafeaua este, de asemenea, parte din tradiția Austrian Airlines.

Operatorul național al Austriei oferă pasagerilor de la clasa business, pe zborurile dinspre și către Viena, serviciul „cafenea deasupra norilor”. Prin acest concept, Austrian Airlines servește pasagerilor XNUMX specialități de cafea vieneză.

Istoria cafelei vieneze

În XNUMX, capitala Austriei are XNUMX de cafenele, potrivit Camerei de Comerț Vieneze. Dintre acestea, aproximativ XNUMX sunt parte din patromoniul cultural UNESCO.

Café Viena la Beans&Dots

Pe lângă marea varietate de cafele, patiserie, precum și ziare internaționale, cafenelele vieneze sunt faimoase pentru mesele cu blat de marmură, scaunele Thonet, suportul special de ziare și candelabre.

În fiecare dintre ele turiștii găsesc o varietate de arome: Wiener Melange (cafea neagră cu lapte cald și spumă de lapte), Franziskaner (cafea neagră cu spumă de lapte, frișcă și pudră de cacao), Einspänner (specialitate vieneză din cafea neagră preparată cu frișcă și zahăr pudră), Maria Theresia (cafea neagră cu lichior de portocale) și Fiaker (cafea neagrăcu coniac și frișcă).

Café Viena la Beans&Dots

Aceste sortimente, dar și altele, sunt preparate după rețetele lor tradiționale chiar de un barista austriac, în pop up-ul Café [電子郵件保護]&Dots de la București.

În fiecare zi, iubitorii de cafea pot participa la workshop-uri susținute de barista, învățând astfel cum să prepare cocktailuri din cafea. 

Mai mult, invitații au posibilitatea să participe la un show special de bar cu cocktail-uri de cafea pregătite de campionul mondial la flair bartending Valentin Luca, un club de carte cu o lectură a operei lui Edmund Waal, “Iepurele cu ochi de chihlimbar”, sau la un concert Aquarius.

Tombolă exclusivă

În plus, pe lângă oferta de la Café Viena, vizitatorii pot participa la o tombolă pe microsite-ul campaniei, cafea.austrian.com, Puteți primi cafele gratuite la Café Viena sau puteți avea șansa de a câștiga premii exclusive, cum ar fi ocălătorie unică cu Austrian Airlines la Viena. 

Puteți câștiga bilete de avion sau un set de valize premium Austrian Airlines. Mai multe informații despre Cafe [電子郵件保護]&Dots, programul și șansa de a câștiga premii găsiți aici: cafea.austrian.com.

發表評論

您的電子郵件地址將不會被發表。