德國總理安格拉·默克爾希望在德國實施更嚴厲的封鎖

0 858

Dacă vă întrebați de unde a avut Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, ideea să declare că „Două săptămâni de carantină naţională ar face minuni”, iată că avem și răspunsul.

Cancelarul Angela Merkel susține că un lockdown mai dur în Germania poate reduce mai repede răspândirea coronavirusului. În prezent, ratele de infectare sunt prea mari, conform unor declarații făcute miercuri de o purtătoare de cuvânt a guvernului german.

Germania se luptă cu al treilea val de pandemie și mai mulți lideri regionali au cerut un blocaj scurt și dur, în timp ce la nivel național se încearcă vaccinarea unui număr mai mare de locuitori.

Fiecare apel pentru un blocaj scurt și general este corect”, a declarat purtătoarea de cuvânt a guvernului, Ulrike Demmer. Aceasta a adăugat că în Germania sunt tot mai mulți pacienți internați la terapie intensivă.

Avem nevoie de o incidență stabilă sub XNUMX”, a declarat purtătoarea de cuvânt, referindu-se la numărul de cazuri la XNUMX de locuitori. În prezent este XNUMX, potrivit Institutului Robert Koch.

Ulrike Demmer a mai declarat că guvernul german analizează dacă sunt necesare măsuri la nivel național, nu doar regional. În timp ce unele state au impus restricții pe timp de noapte în perioada sărbătorilor de Paști, altele experimentează o relaxare a restricțiilor.

Miercuri, numărul de noi cazuri confirmate de coronavirus în Germania a fost de XNUMX, crescând totalul celor infectați la peste XNUMX milioane în perioada pandemiei, a declarat Institutul Robert Koch (RKI). Acesta a avertizat că este posibil ca numerele actuale să nu reflecte în totalitate realitate, deoarece încă nu au fost raportate toate cazurile posibil apărute în perioada Paștelui. Până în prezent, în Germania au murit cu COVID-XNUMX peste XNUMX de persoane.

發表評論

您的電子郵件地址將不會被發表。