COVID-19 Daily - 15 年 2021 月 14 日:西班牙的感染率在 XNUMX 天內最高; 芬蘭重新引入反新冠病毒限制; 希臘對多個島嶼實施新限制!

0 551

Iată că pandemia nu ne-a ocolit și nu a luat pauză de 15 august. Hai să vedem noutățile COVID-19 din 15 august 2021!

  • Cazurile de COVID-19 continuă să crească în Europa. Germania a înregistrat 1 510 cazuri în 24 de ore, cea mai mare cifră zilnică din luna mai și până în prezent. Grecia a raportat, de asemenea, cifra sa zilnică record de 269 de cazuri în 24 de ore. 
  • Se crede că Spania a avut cea mai mare rată de infecție din Europa în ultimele 14 zile. În această perioadă, au existat 132,2 cazuri la 100.000 de persoane, potrivit Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor. Țara a raportat, de asemenea, 3 715 cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, potrivit ultimelor cifre publicate de ministerul sănătății din Spania. Acesta este cel mai mare de noi cazuri raportat de la începutul lunii aprilie 2021.

Finlanda a anunțat că reintroduce restricții de călătorie pentru o serie de țări, inclusiv pentru vecinii săi nordici. Acestea includ Islanda, Norvegia, Danemarca, Grecia, Malta și Germania. 

  • Irlanda a anulat unele dintre măsurile sale de relaxare. Ministrul irlandez al sănătății, Stephen Donnelly, a declarat că „suntem la vârful noului val”, adăugând că în urmă cu câteva săptămâni au existat doar 61 de cazuri noi pentru o perioadă de șapte zile, dar săptămâna trecută au existat 533 de cazuri. 
  • Dezinformarea cu privire la pandemie și sănătate desfășurată pe Facebook a fost vizualizată de 3,8 miliarde de ori în ultimul an, atingând un vârf în timpul crizei COVID-19, potrivit analizei grupului pentru drepturile omului Avaaz. 
  • Slovenia își îndeamnă cetățenii să se întoarcă din Croația până la sfârșitul săptămânii. Posibil ca după această perioadă, să fie nevoiți să stea în carantină obligatorie de două săptămâni din cauza creșterii numărului de cazuri COVID-19. Croația a raportat 219 de cazuri noi în ultimele 24 ore.
  • Grecia a impus un nou set de restricții pe insula turistică Mykonos, 但是和 regiunea nordică Halkidiki ca răspuns la o creștere numărului de noicazuri. 
  • Peste 22 de milioane de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 în întreaga lume acum. 14 milioane de oameni și-au revenit 及以上 779.000 au murit, potrivit Universității Johns Hopkins.
發表評論

您的電子郵件地址將不會被發表。