TAP 葡萄牙航空在 2017 年 XNUMX 月載客量創歷史新高

Pentru TAP Air Portugal, luna septembrie XNUMX a fost cea mai bună cu privire la numărul de pasageri transportați.

0 443

În septembrie XNUMX, 葡萄牙航空公司 a transportat XNUMX milioane pasageri. A fost cea mai bună lună pentru transportatorul portughez. Și noi ne regăsim printre pasagerii lunii septembrie. Am zburat pe rutele București – Lisabona – Ponta Delgada – Lisabona – București.


Număr record de pasageri în septembrie XNUMX

În septembrie XNUMX, TAP a înregistrat o creștere de aproximativ XNUMX% (XNUMX XNUMX de pasageri) comparativ cu aceeași perioadă din XNUMX. Factorul de încărcare al aeronavelor TAP a crescut cu XNUMX%, până la XNUMX%.

Cea mai mare creștere a fost înregistrată pe zborurile europene, de aproximativ XNUMX%, ceea ce înseamnă o creștere de XNUMX XNUMX de pasageri față de aceeași perioadă a anului trecut.

Cu privire la gradul de încărcare, cel mai bine au stat zborurile din/spre Brazilia cu XNUMX% din numărul de locuri disponibile. A fost o creștere de XNUMX% față de aceeași perioadă din XNUMX.

Dacă ne raportăm la cele XNUMX luni din XNUMX, creșterea a fost de aproximativ XNUMX%, echivalentul a XNUMX milioane de pasageri transportați în plus față de aceeași perioadă din XNUMX. În cele XNUMX luni din XNUMX, TAP Air Portugal a transportat XNUMX milioane pasageri.

Un alt record a fost atins pe XNUMX septembrie, zi în care TAP Air Portugal a transportat XNUMX de pasageri. A fost cea mai bună zi din istoria transportatorului portughez.

La creșterile pe zborurile spre America de Nord și America de Sud au contribuit și parteneriatele făcute de TAP Air Portugal cu: JetBlue și United Airlines (America de Nord); Azul și GOL (America de SUD).

發表評論

您的電子郵件地址將不會被發表。