Wizz Air Abu Dhabi 接收了第一架空客 A321neo 飛機。

0 1.525

Wizz Air Abu Dhabi, noua linie aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite, a sărbătorit astăzi sosirea primei sale aeronave Airbus AXNUMXneo la Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

Wizz Air Abu Dhabi, asocierea dintre ADQ și Wizz Air Holdings Plc, tocmai a primit statutul de transportator național de la guvernul EAU. Evident, sub rezerva îndeplinirii standardelor și reglementărilor înainte de începerea operațiunilor.

第一架空客 A321neo Wizz Air Abu Dhabi

Sosirea primei aeronave 空客A321neo va permite companiei aeriene să aibă cea mai mică amprentă de mediu și cel mai mic cost de bază dintre concurenții săi din regiune.

Aeronava AXNUMXneo a prezentat în premieră și a încorporat cele mai noi tehnologii, inclusiv motoarele sale de nouă generație și designul cabinei, de referință în industrie, oferind economii de XNUMX% la costul combustibilului.

AXNUMXneo oferă, de asemenea, beneficii semnificative pentru mediu, cu o reducere de aproape 50% 的噪聲足跡 comparativ cu avioanele din generația anterioară. De la intrarea în funcțiune la începutul anului XNUMX, motorul Pratt and Whitney GTF și-a demonstrat capacitatea promisă de a reduce consumul de combustibil cu XNUMX% și emisiile de dioxid de carbon cu XNUMX%.

Mai multe aeronave Airbus AXNUMXneo ultramoderne, toate cu livery-ul unic Abu Dhabi, se vor alătura flotei Wizz Air Abu Dhabi în primele XNUMX luni de operațiuni, creând și mai multe oportunități de călătorie cu tarife reduse și conectând capitala Emiratelor Arabe Unite cu mai multe orașe din Europa și nu numai. Rețeaua de rute planificate pentru aceste aeronave va fi anunțată în timp util.

Primele destinații spre care va zbura Wizz Air Abu Dhabi

Wizz Air Abu Dhabi își va începe operațiunile cu o rețea inițială de rute care include Alexandria, Atena, Kutaisi, Larnaca, Odesa și Erevan.

Abu Dhabi Airports a introdus o gamă completă de măsuri de sănătate și siguranță pe Aeroportul Internațional Abu Dhabi, începând cu echipa sa special pregătită de ambasadori de wellness, echipată pentru a sprijini pasagerii, răspunzând la întrebări frecvente legate de menținerea sănătății în timpul călătoriei, încurajarea distanțării sociale și furnizarea de igienizant pentru mâini și echipament de protecție personal (EPP), cum ar fi măști și mănuși. În plus, aeroportul folosește tehnologie fără contact pentru lifturi, cabine de sterilizare SterixGates, camere cu scanare termică, precum și camere cu capacități de recunoaștere facială și senzori de mișcare termică.

我們提到 Wizz Air și-a mutat zborurile din București și Cluj la Abu Dhabi, renunțând la Dubai.

發表評論

您的電子郵件地址將不會被發表。