Wizz Air extinde baza de la Cluj-Napoca cu încă un avion și anunță XNUMX rute noi spre Germania.

0 4.460

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică* din Europa a anunțat extinderea operațiunilor din România prin adăugarea unei noi aeronave Airbus AXNUMX la baza de la Cluj-Napoca. Acest lucru va permite lansarea a trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln în Germania.


Totodată, va creștere frecvențele pe nouă rute din Cluj-Napoca spre: Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais și Roma Ciampino. Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com移動應用 a companiei la tarife ce pornesc de la doar XNUMX RON**.

Wizz Air extinde baza de la Cluj-Napoca

Dezvoltarea în continuare a ofertei Wizz Air din Cluj-Napoca confirmă angajamentul pe termen lung al companiei aeriene de a aduce oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi români. Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în XNUMX iar în XNUMX a transportat aproape XNUMX milioane de pasageri către și din orașul transilvănean.

Alocarea aeronavei va crea XNUMX de noi locuri de muncă directe. Cu această investiție, Wizz Air va contribui la dezvoltarea economică și va crea sute de noi locuri de muncă pe piața locală***. Odată cu rutele anunțate astăzi, Wizz Air oferă acum XNUMX de rute către XNUMX țări din Cluj-Napoca.

Wizz Air anunță XNUMX rute noi din Cluj-Napoca spre Germania

魯特營業日開始價格從**
Cluj-Napoca – Karlsruhe/Baden-Baden週二、週四、週六六月1 202169 RON
Cluj-Napoca – Hamburg週三、週日六月2 202169 RON
克盧日-納波卡 - 科隆週一周五六月4 202169 RON

Wizz Air crește numărul zborurilor pe următoarele rute

魯特頻率
Cluj-Napoca  – Eindvoven3x-5x
Cluj-Napoca  – Barcelona El Prat5x-7x
Cluj-Napoca  – Bruxelles Charleroi5x-7x
Cluj-Napoca  – Larnaca2x-4x
Cluj-Napoca  – Londra Luton14x-18x
Cluj-Napoca  – Madrid5x-7x
Cluj-Napoca  – Milano Bergamo5x-7x
Cluj-Napoca  – Paris Beauvais6x-9x
Cluj-Napoca  – Roma Ciampino3x-5x

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus AXNUMX cu XNUMX de locuri, AXNUMXneo cu XNUMX de locuri, AXNUMX cu XNUMX locuri și aeronave Airbus AXNUMXneo cu XNUMX locuri.

發表評論

您的電子郵件地址將不會被發表。